ondersteuning leefgroepen volwassenen/jongeren met visueel meervoudige beperking

Logo Voorziening

Voorziening: Ganspoel vzw
Soort: Jobstudent
Afdeling: jongeren/volwassenen
Doelgroep: kinderen/jongeren/volwassenen met meervoudige beperkingen
Adres: ganspoel 2 - 3040 Huldenberg
Telefoon: 02/686 00 40
Periode: 21-06-2024
Min. aantal Weken: af te spreken
Min. uur per week: af te spre
Max. uur per week:
Aanbod:

Voor onze leefgroepen zijn wij op zoek naar jobstudenten die tijdens de schoolweken en weekends of gedurende de maand juli en augustus onze begeleiders van de leefgroepen komt ondersteunen bij verzorgende taken. Het gaat bijvoorbeeld over

·         koffiemoment/uitstap/wandeling met bewoners doen

·         piekmomenten mee ondersteunen (eetmoment, toiletmomenten, ...)

·         activiteit doen (wandelen, knutselen,…)

·         4-uurtje samen met bewoners maken

·         maaltijdvoorbereidingen

·         samen met begeleiding bewoners in bed leggen of ophalen

·         ...

De arbeidsduur is bespreekbaar. We zoeken studenten die flexibel inzetbaar zijn. Dit kan deeltijds of voltijds zijn. Maar kan inhouden dat je een vroege of late dienst doet en sporadisch kan ingezet worden in het weekend.

Aangezien je in deze functie nooit alleen bent maar steeds ondersteunend tov de vaste begeleiders, zijn er geen vereisten naar ervaring toe. Een menswetenschappelijke richting studeren is een vereiste en ervaring met stages is natuurlijk een grote meerwaarde.
Uiteraard verwachten wij dat je iemand bent met een hart voor mensen en graag voor hen zorgt, en de betrouwbaarheid en bereidheid om ook enkele verzorgende taken op je te nemen. Natuurlijk zullen we je in het begin ondersteunen en wegwijs maken in alles!

We bieden je een correcte verloning op basis van je contract en de baremas in pc 319, een leerrijke vakantiejob waarin je al wat zelfstandig moet werken maar ook wel voldoende ondersteund wordt, een duidelijk uurrooster maar ook voldoende mogelijkheden om te wisselen indien er een dienst niet goed uitkomt.

Heb je interesse? Bezorg me dan zo snel mogelijk je kandidatuur met een kleine uitleg over wie je bent en wat je motivaties zijn (motivatiebrief) en een CV waar in staat welke opleiding je volgt, je adres, telefoonnummer en eventuele relevante ervaringen via e-mail naar eline.degraeuwe@ganspoel.be