Begeleider leefgroep 3 - ZOMERVAKANTIE

Logo Voorziening

Voorziening: Huis in de Stad vzw
Soort: Jobstudent
Afdeling: Wonen - Hamelendreef 60 Tienen
Doelgroep: Volwassenen met een mentale beperking - leefgroep
Adres: Hamelendreef 60 - 3300 Tienen
Telefoon: 016/80 46 56
Periode: 15-07-2023 tot 14-08-2023
Min. aantal Weken:
Min. uur per week: 5
Max. uur per week: 5
Aanbod:

Voor leefgroep 3 zijn wij op zoek naar een jobstudent die gedurende 1 maand het begeleidersteam kan komen versterken en dus zelfstandig genoeg kan werken om de leefgroep alleen te doen. De leefgroep leunt aan tegen een andere leefgroep en deze 2 worden enkel gescheiden door een schuifdeur, dus je collega in de andere groep is steeds in de buurt om je verder te helpen als je vragen hebt.

De inhoud van de job is eigenlijk het runnen van het huishouden, het ondersteunen doorheen de structuur van de dag en op maat van elke bewoner de ondersteuning bieden die zij nodig hebben. Natuurlijk is een ochtend dienst anders dan een avond dienst, maar doorgaans gaat het over een maaltijdbegeleiding, enkele verzorgende taken, organisatorische taken zoals bestellijsten invullen, voorraad nakijken, pictoschemas aanpassen, enzovoort. Dit vergt toch wel enkele competenties zoals zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, en ook grenzen aangeven is hier erg belangrijk.

Wat uurroosters betreft zou je zowel ochtenden, avonden als weekends (1/2) moeten werken. We maken voor jou tijdig een uurrooster op en bekijken eventuele knelpunten indien die er zijn, samen met jou.

Aangezien je in deze functie zelfstandig moet kunnen werken vereist deze job wel een minimum aan praktijkervaring. Ervaring met stages hier in Huis in de Stad zelf is natuurlijk een grote meerwaarde! We vragen dat je minimum 1 praktijkstage succesvol hebt afgerond, een hart hebt voor mensen en graag voor hen zorgt, betrouwbaar en zelfstandig bent en bereid om ook enkele verzorgende taken op je te nemen. Natuurlijk zullen we je in het begin ondersteunen en wegwijs maken in alles.

We bieden een contract van 35u/week voor 1 maand dus een mooi inkomen op basis van je contract en de baremas in pc 319, een leerrijke vakantiejob waarin je zelfstandig mag werken maar ook voldoende ondersteund wordt, en een uurrooster met voldoende mogelijkheden om te wisselen met je collegas.

Heb je interesse? Bezorg me dan zo snel mogelijk je kandidatuur met een kleine uitleg over wie je bent en wat je motivaties zijn (motivatiebrief) en een CV waar in staat welke opleiding je volgt, je adres, telefoonnummer, geboortedatum en (minimum 1) relevante ervaring(en) via e-mail naar lies.vanmuysen@huisindestad.be.