Vakantiejob begeleider in 1 huis

Logo Voorziening

Voorziening: Huis in de Stad vzw
Soort: Jobstudent
Afdeling: Wonen
Doelgroep: Volwassenen met een mentale beperking - huizen (redelijk zelfstandig)
Adres: Hamelendreef 60 - 3300 Tienen
Telefoon: 016/80 46 56
Periode: 01-07-2023 tot 30-09-2023
Min. aantal Weken:
Min. uur per week: 30
Max. uur per week:
Aanbod:

Voor de vakantieperiode zijn wij op zoek naar een jobstudent die mee zelfstandig werkt in het team voor de begeleiding van bewoners die wonen in 5 huizen. Per huis wonen de bewoners samen met 5 tot 6 bewoners
Je werkt zelfstandig in 1 huis maar kan beroep doen op de begeleider in een ander huis.


Je begeleid bewoners met:
  • eetmomenten
  • De verzorgingsmomenten ( mondeling aansturen of alles klaarleggen voor verpleging)
  • kamerpoets
  • het invullen van hun vrije tijd : door samen een koffiemoment te organiseren, een 4 -uurtje te maken, een activiteit te organiseren,
  • Deelname aan externe activiteiten, door opvolging van de inschrijving, organisatie van vervoer, praktische regeling ifv de activiteit.
  • avond verzorging van bewoners voor het slapen gaan: bvb zalfje smeren, incontinentie materiaal verversen/ klaarleggen, nachtmedicatie
  • ...
Aangezien je in deze functie redelijk zelfstandig moet werken (uiteraard ondersteund door een bereikbare vaste begeleider), zijn er vereisten naar ervaring toe. Ervaring met stages hier in Huis in de Stad zelf is natuurlijk een grote meerwaarde, en minstens 2 stage ervaringen in een menswetenschappelijke richting is een must! Ook een hart hebben voor mensen, graag voor hen zorgen, en betrouwbaarheid en bereidheid om beperkt enkele verzorgende taken op je te nemen zijn zaken die we willen zien. In de eerste week van je vakantiejob is er een inwerkperiode voorzien samen met een vaste begeleider, vooraleer je zelfstandig moet werken. De collega’s in de andere huizen blijven altijd beschikbaar voor vragen, advies en ondersteuning.


Je werkt in de huizen ochtend en avond diensten: ochtenddiensten van 7u-14u en avond diensten van 16-21u. Als vakantie job werk je zowel weekdagen als 1 op de 2 weekends.
We zoeken studenten die geïnteresseerd zijn voor een vakantiejob van 30u /week in de maanden, juli, augustus, september.
We bieden een correct inkomen op basis van je contract en de baremas in pc 319.


Heb je interesse? Bezorg dan zo snel mogelijk je kandidatuur met een kleine uitleg over wie je bent en wat je motivaties zijn (motivatiebrief) en een CV waar in staat welke opleiding je volgt, je adres, telefoonnummer en eventuele relevante ervaringen via e-mail gisele.beelen@huisindestad.be of via het formulier op deze website.