Leefgroepen ondersteuner

Logo Voorziening

Voorziening: Huis in de Stad vzw
Soort: Jobstudent
Afdeling: Wonen - Hamelendreef 60 Tienen
Doelgroep: Volwassenen met een mentale beperking
Adres: Hamelendreef 60 - 3300 Tienen
Telefoon: 016/80 46 56
Periode: 03-04-2023 tot 16-04-2023
Min. aantal Weken: 2
Min. uur per week: 35
Max. uur per week: 35
Aanbod:

Voor onze leefgroepen zijn wij op zoek naar een jobstudent die gedurende de Paasvakantie (1 week of 2 weken) elke weekdag van 15u-22u onze begeleiders van 4 leefgroepen komt ondersteunen bij allerlei taken. Het gaat bijvoorbeeld over

  • meegaan met de verpleging wanneer zij toiletten doen om bewoners te ondersteunen tijdens deze momenten, zo kan de begeleider in de leefgroep aanwezig blijven
  • zelf intieme toiletten doen met enkele bewoners
  • piekmomenten mee ondersteunen (eetmoment, toiletmomenten, ...)
  • koffiemoment/uitstap/wandeling met bewoners doen
  • activiteit doen (kaarten, gezelschapsspel, petanque, fietsen, snoezelbad, ...)
  • 4-uurtje samen met bewoners maken
  • maaltijdvoorbereidingen samen met bewoners
  • samen met begeleiding bewoners in bed leggen of ophalen
  • ...

Aangezien je in deze functie nooit alleen bent maar steeds ondersteunend tov de vaste begeleiders, zijn er geen vereisten naar ervaring toe, wel een minimumleeftijd van 18 jaar. Ervaring met stages hier in Huis in de Stad zelf is natuurlijk een grote meerwaarde! We vragen alleen dat je wel in een menswetenschappelijke richting studeert, en hart hebt voor mensen en graag voor hen zorgt, en betrouwbaarheid en bereidheid om ook enkele verzorgende taken op je te nemen. Natuurlijk zullen we je in het begin ondersteunen en wegwijs maken in alles!

We bieden je een correcte verloning op basis van je contract en de baremas in pc 319, een leerrijke vakantiejob waarin je al wat zelfstandig moet werken maar ook wel voldoende ondersteund wordt, en een duidelijk uurrooster.

Heb je interesse? Bezorg me dan zo snel mogelijk je kandidatuur met een kleine uitleg over wie je bent en wat je motivaties zijn (motivatiebrief) en een CV waar in staat welke opleiding je volgt, je adres, telefoonnummer, geboortedatum en eventuele relevante ervaringen via e-mail naar lies.vanmuysen@huisindestad.be.