nieuws detail

Zorgpartner tRede lanceert 'zorgtelefoon'

picture

tRede start met een zorgtelefoon voor personen met een handicap in Oost Vlaams Brabant.


Met de invoering van de persoonsvolgende financiering krijgen personen met een handicap hun zorgbudget in eigen handen en kunnen ze zelf kiezen hoe en waar ze hun zorg organiseren. Dit is een goede zaak!!

Veel cliënten met een persoonsvolgend budget vinden echter hun weg niet naar de zorgaanbieders. Bovendien zijn veel mensen met een handicap, die niet over een budget beschikken, ook op zoek naar hulp. Zij kunnen (soms) van beperkte ondersteuning genieten, in afwachting van een budget.

Daarom start tRede met een centraal telefoonnummer, waar jongeren en volwassenen met een handicap terecht kunnen met hun vragen naar ondersteuning thuis of in een voorziening.

Vanaf 20 maart kan iedereen met een handicap voor al zijn vragen naar ondersteuning bellen naar: 0460 97 87 47 of mailen naar info@trede.be

Op de website www.trede.be kan je hun totaal aanbod bekijken en je ook inschrijven, zodat je automatisch verwittigd wordt als er ergens een plaats vrij komt.

tRede is de grootste regionale zorgpartner in Vlaams-Brabant. Door hun ervaring en kwaliteit te bundelen geven ze een sterk antwoord op alle vragen van personen met een handicap. Hun totaal aanbod is een unieke meerwaarde. De partners van tRede zijn: vzw Ave Regina, vzw Alvinnenberg, vzw Apojo, vzw Huis in de Stad, vzw Martine Van Camp, stichting M.-M. Delacroix, vzw ’t Prieeltje, vzw Ons Tehuis Brabant, vzw Rozemarijn, vzw Zorgcentrum Siddartha, vzw Terbank, vzw Ganspoel, Zorgpunt.

Koen Dries – voorzitter VZW tRede.

Deze browser ondersteund geen PDFs. Download de PDF Flyer.