detail open plaats

Ave Regina zoekt nieuwe cliƫnten.

Ave Regina vzw

Ave Regina is een begeleidingscentrum in en rond het Leuvense voor volwassenen met een beperking. We bieden zowel woonondersteuning als dagondersteuning als individuele ondersteuning.

Voor de woonondersteuning hebben we één open plaats binnen onze studiowerking:

Aanbod

  • De studio heeft een living met keuken, een aparte badkamer en een aparte slaapkamer.
  • De begeleiding voor de Studio’s is elke avond aanwezig tussen 17u en 22u (behalve op zondag). Je contacteert zelf de begeleiding wanneer je hulp nodig hebt. Wanneer de begeleiding van de Studio’s niet aanwezig is, kan je steeds terugvallen op de begeleiding van de leefgroep (ook ’s nachts) of van de dagondersteuning.
  • Binnen het wonen begeleiden we je op die levensdomeinen waar je nood hebt aan ondersteuning. Je familie of netwerk wordt actief betrokken.
  • Overdag kan je gaan werken in een beschutte werkplaats of in het gewone arbeidscircuit. Wanneer dit voor jou niet haalbaar is, kan je voor je dagondersteuning beroep doen op ondersteuning binnen ons dagcentrum ‘De Lovenier’ of ’t Kolveniershof’ of op Begeleid Werken.

 

Kandidaten met een Persoonsvolgende Budget (PVB) kunnen zich aanmelden.

 

Vanuit de begeleiding

  • Een vraaggestuurde ondersteuning op maat.
  • Je krijgt een aandachtsbegeleider toegewezen.
  • We beschouwen jou en je netwerk als gelijkwaardige partners in het hulpverleningsproces: dialoog, open communicatie en participatie zijn hierbij essentieel.

 

Voor de dagondersteuning zijn we op zoek naar 2 cliënten:

  • We kunnen 1 nieuwe cliënt opstarten binnen ons dagcentrum 'Kolveniershof' te Leuven.
  • We kunnen 1 nieuwe cliënt opstarten binnen ons dagcentrum 'De Lovenier' te Lovenjoel en Wezemaal.

Je hebt steeds de keuze tussen tal van arbeids- en belevingsgerichte ateliers. Samen maken we voor jou een weekschema op met veel variatie.
Je kan ook kiezen voor Begeleid Werk.
Je kunt dit individueel doen of in groep.
Je kan deeltijds of voltijds aansluiten. Busvervoer door de voorziening is mogelijk.

Kandidaten met een Persoonsvolgende Budget (PVB) kunnen zich aanmelden.Binnen de individuele ondersteuning kunnen we nieuwe cliënten opstarten die in en rond Leuven zelfstandig wonen of willen wonen.
We bieden individuele ondersteuning op de domeinen waarbij je begeleiding nodig hebt (zoals wonen, werken, financiën, administratie...)
We komen meestal 1 à 2 keer per week langs bij jou thuis. Of jij komt naar onze dienst.

Kandidaten met een Persoonsvolgende Budget (PVB) kunnen zich aanmelden.Wil je graag meer weten over Ave Regina kan je terecht op onze website: www.averegina.be


Heb je nog een vraag of wil je graag meer info?

Neem gerust contact op met Marie-Julie Plessers.
Marie-julie.plessers@averegina.be (tel: 0490 56 87 10)